> ## Documentation Index
> Fetch the complete documentation index at: https://docs.superoffice.com/llms.txt
> Use this file to discover all available pages before exploring further.

# Administrer brugergrupper

> Sådan opretter og sletter du brugergrupper

For at gruppere kolleger sammen og give dem adgang til CRM-data baseret på denne gruppering, skal du oprette en ny brugergruppe i SuperOffice og derefter tildele denne gruppe til dine kolleger.

<h2 id="create">
  Opret brugergruppe
</h2>

1. Gå til **Indstillinger og vedligeholdelse**.

2. Vælg <i class="ph ph-list-bullets" aria-hidden="true" /> **Lister** i navigatoren.

   ![Opprette brukergruppe -screenshot][img3]

3. Vælg **Generelt - Brugergruppe** fra listen og klik på **Tilføj**.

4. Indtast oplysninger i dialogboksen. Valgfrit, vælg en eller flere [sagskategorier][4] for denne gruppen.

   ![Opprette brukergruppe -screenshot][img4]

5. Klik på **OK.** Nu er den nye brugergruppe tilgængelig i Bruger-dialogen.

   ![Bruger-dialogen -screenshot][img5]

<h2 id="delete">
  Sletning af brugergruppe
</h2>

1. Gå til listen **Generelt - Brugergruppe** som beskrevet ovenfor.
2. Klik på navnet på den pågældende brugergruppe.
3. Klik på knappen **Slet** nederst i skærmbilledet.

[4]: ../../request/admin/category/index

[img3]: ../../../media/loc/en/admin/add-user-group.png

[img4]: ../../../media/loc/en/admin/edit-list-item.png

[img5]: ../../../media/loc/en/admin/user-dialog.png


## Related topics

- [Tilføj SuperOffice-bruger](/da/admin/user-management/add-associate.md)
- [Konfigurér, hvilke oplysninger brugerne i virksomheden kan få adgang til i SuperOffice CRM.](/da/admin/user-management/role/index.md)
