> ## Documentation Index
> Fetch the complete documentation index at: https://docs.superoffice.com/llms.txt
> Use this file to discover all available pages before exploring further.

# Slet et firma og tilhørende data

> Slet et firma og tilhørende data

1. Klik på **Opgave**-knappen (<i class="ph ph-dots-three-circle-vertical" aria-hidden="true" />) i øverste højre hjørne af firmakortet.
   Vælg **Slet** i menuen.

2. I dialogboksen **Slet firma** skal du klikke på **Ja** for at bekræfte, at du vil slette firmaet.

   Yderligere oplysninger finder du under emnet [Sletning af elementer i SuperOffice CRM][1].

   [1]: ../basics/deleting-elements

<Note>
  Du kan[gendanne firmaer og personer][1], der er blevet slettet ved en fejl, enten af dig selv eller af en anden bruger. Slettede firmaer og personer gemmes som standard i 14 dage. Efter denne periode slettes de permanent.
</Note>

[1]: ../basics/deleting-elements#restore


## Related topics

- [Gendan slettede firmaer og personer](/da/learn/basics/deleting-elements#restore.md)
- [Flet firmaer](/da/company/learn/merge-companies.md)
- [Slet poster permanent](/da/security/privacy/learn/mass-delete.md)
