> ## Documentation Index
> Fetch the complete documentation index at: https://docs.superoffice.com/llms.txt
> Use this file to discover all available pages before exploring further.

# Slå personer sammen

> Sådan slår du dublerede personer sammen i SuperOffice CRM for at samle aktiviteter, salg og projektmedlemskaber.

<Note>
  For at få adgang til denne funktion skal din bruger tilhøre en rolle med den funktionelle rettighed **Kan flytte elementer og lægge elementer sammen**.
</Note>

Hvis den samme person er registreret under forskellige navne eller firmaer i SuperOffice CRM (for eksempel "Jonathan Clark" og "Jonathon Clarke"), kan du slå deres poster sammen for at samle aktiviteter, salg og projektmedlemskaber.

<Note>
  Du kan ikke slå personer (SuperOffice-brugere) i dit eget firma sammen. Du kan dog slå en person fra et andet firma sammen med en person i dit eget firma.
</Note>

## Trin

1. Åbn dialogboksen **Slå personer sammen**:

   * I **skærmbilledet Person**: Gå til den ønskede person, klik på **Opgave**-knappen (<i class="ph ph-dots-three-circle-vertical" aria-hidden="true" />), og vælg **Vedligehold personer** > **Slå personer sammen**.

   * I **skærmbilledet Firma**: Gå til detaljekortet **Personer**, vælg en eller to personer, højreklik, og vælg **Vedligehold personer** > **Slå personer sammen**.

2. Hvis du kun har valgt én person, skal du vælge en anden person under **Til**. Begynd at skrive for at søge efter en person. Hvis du vil bytte om på **Fra**- og **Til**-personer, skal du klikke på pilknappen <i class="ph ph-arrows-left-right" aria-hidden="true" />.

3. Under **Handling på \[person/firma] efter sammenlægning**, vælg en af følgende:

   * **Slet \[kildeperson]:** Sletter kildepersonen efter sammenlægningen (bruges ved dubletter).
   * **Marker som tidligere ansat:** Markerer kildepersonen som tidligere ansat (bruges hvis personen har skiftet job).

4. Under **Handling på alle eksisterende aktiviteter og salg**, vælg en mulighed:

   * **Lad alle blive tilbage hos \<company>**: Vælg denne indstilling, hvis du ikke vil overføre aktiviteterne og salgene sammen med brugeren, men beholde dem hos det gældende firma.
   * **Flyt alle til ...**: Vælg denne indstilling for at overføre alle aktiviteter og salg til det nye firma.
   * **Flyt alle aktiviteter, der starter efter**: Vælg dette alternativ for at overføre aktiviteter og salg, som starter efter en angivet dato.

5. Klik på **Slå sammen**. Følgende sker:

   * Alle oplysninger samles i én post.
   * Aktiviteter og salg forbliver knyttet til målpersonen, eller de flyttes afhængigt af din valgte handling.
   * Projektmedlemskab og medlemskab i statiske udvalg følger målpersonen.
   * Den valgte handling (slet eller marker som tidligere ansat) anvendes på kildepersonen.

![Dialogboksen Slå personer sammen viser muligheder for at håndtere dublerede personer, aktiviteter og efterfølgende handlinger. -screenshot][img4]

[img4]: ../../../media/loc/en/contact/merge-contacts.png


## Related topics

- [Slå firmaer sammen](/da/company/learn/merge-companies.md)
- [Gendan slettede firmaer og personer](/da/learn/basics/deleting-elements#restore.md)
