> ## Documentation Index
> Fetch the complete documentation index at: https://docs.superoffice.com/llms.txt
> Use this file to discover all available pages before exploring further.

# Gruppevisning

> Gruppevisningen i Dagbogen giver dig mulighed for at se og administrere flere brugeres eller ressourcers kalendere i én samlet visning.

**Gruppevisningen** i Dagbogen giver dig mulighed for at se og administrere flere brugeres eller ressourcers kalendere i én samlet kalenderoversigt. Gruppevisninger gør det nemt at planlægge, tjekke tilgængelighed og oprette opfølgninger direkte for kolleger eller ressourcer.

## Se flere dagbøger

1. Gå til fanen **Oversigt** i skærmbilledet Dagbog.

2. Vælg en gruppe fra listen (<i class="ph ph-caret-down" aria-label="Dropdown-ikon" />).

   * Foruddefinerede grupper er baseret på din organisations opsætning og inkluderer brugergrupper eller ressourcer, såsom afdelinger eller mødelokaler.

3. De valgte brugeres eller ressourcers dagbøger vises i fanen **Oversigt**, hvor du kan se deres skemaer eller planlægge opfølgninger.

## Opret en ny gruppevisning

1. Gå til fanen **Oversigt** i skærmbilledet Dagbog.

2. Klik på <i class="ph ph-dots-three-circle-vertical" aria-label="Opgavemenu" /> og vælg **Ny gruppevisning**.

   Alternativt kan du vælge **Kopier** for at basere den nye visning på en eksisterende.

3. I dialogboksen **Ny gruppevisning** skal du indtaste et **Navn** og en valgfri **Beskrivelse** for gruppevisningen.

   ![Dialogboksen Ny gruppevisning i skærmbilledet Dagbog -screenshot][img1]

4. Vælg, hvilke brugere og ressourcer der skal inkluderes i gruppevisningen. Du har flere muligheder:

   * **Medarbejdere:** Vælg en bruger fra din organisation, og klik derefter på <i class="ph ph-caret-circle-right" aria-label="Pil højre" /> for at tilføje dem til visningen. Du kan filtrere listen efter brugergruppe for nemmere at finde personer.

   * **Projekt:** Vælg et projekt, vælg en projektdeltager, og klik derefter på <i class="ph ph-caret-circle-right" aria-label="Pil højre" /> for at tilføje dem til visningen.

   * **Ressource:** Vælg en ressource, såsom et mødelokale eller udstyr, og klik derefter på <i class="ph ph-caret-circle-right" aria-label="Pil højre" /> for at tilføje den til visningen.

   <Tip>
     Klik på **Vælg alle** for at markere alle personer på listen og tilføje dem til visningen med ét klik.
   </Tip>

5. Juster rækkefølgen af gruppens deltagere, hvis det er nødvendigt: Vælg en person eller ressource, og brug <i class="ph ph-caret-circle-up" aria-label="Flyt op" /> og <i class="ph ph-caret-circle-down" aria-label="Flyt ned" /> for at ændre deres placering. Denne rækkefølge bestemmer, hvordan de vises i fanen **Oversigt**.

6. Klik på **Gem** for at oprette gruppevisningen, eller klik på **Afbryd** for at forlade uden at gemme ændringer.

<Tip>
  Brug menuen **Opgave** til at administrere eksisterende gruppevisninger. Du kan **kopiere** foruddefinerede grupper samt **redigere** eller **slette** grupper, du har oprettet.
</Tip>

## Hvilke dagbøger kan jeg inkludere?

Når du opretter en gruppevisning, kan du inkludere en kombination af medarbejdere, ressourcer eller projektdeltagere:

* **Medarbejdere:** Tilføj teammedlemmer eller kolleger for at følge med i deres skemaer.
* **Projektdeltagere:** Inkluder medlemmer af et specifikt projekt for at fokusere på teamets tilgængelighed.
* **Ressourcer:** Tilføj fælles ressourcer såsom mødelokaler eller udstyr. Ressourcelisten defineres i Indstillinger og vedligeholdelse.

## Indstillinger i Opgave-menuen <i class="ph ph-dots-three-circle-vertical" aria-hidden="true" />

Menuen **Opgave** giver følgende muligheder for administration af gruppevisninger:

| Indstilling        | Beskrivelse                                                                                    |
| ------------------ | ---------------------------------------------------------------------------------------------- |
| Rediger            | Rediger en gruppevisning, du har oprettet. Foruddefinerede gruppevisninger kan ikke redigeres. |
| Ny gruppevisning   | Opret en ny brugerdefineret gruppevisning.                                                     |
| Kopier             | Dupliker en eksisterende gruppevisning.                                                        |
| Slet gruppevisning | Fjern en gruppevisning, du har oprettet.                                                       |
| Inviter deltagere  | Tilføj deltagere til en opfølgning direkte fra gruppevisningen.                                |
| Hjælp              | Åbn brugervejledningen (denne side).                                                           |

## Rediger en gruppevisning

Du kan redigere gruppevisninger, som du selv har oprettet. Foruddefinerede gruppevisninger kan ikke ændres. Følg disse trin for at opdatere en gruppevisning:

1. Klik på <i class="ph ph-dots-three-circle-vertical" aria-label="Opgavemenu" /> og vælg **Rediger**.

2. I dialogboksen **Rediger gruppevisning**:

   * **Tilføj personer eller ressourcer:** Vælg dem fra listen og klik på <i class="ph ph-caret-circle-right" aria-label="Pil højre" />.

   * **Fjern personer eller ressourcer:** Vælg dem fra højre panel og klik på <i class="ph ph-caret-circle-left" aria-label="Pil venstre" />.

   * **Ændr rækkefølge:** Vælg en post, og brug <i class="ph ph-caret-circle-up" aria-label="Flyt op" /> og <i class="ph ph-caret-circle-down" aria-label="Flyt ned" />.

3. Klik på **Gem** for at anvende ændringerne, eller klik på **Afbryd** for at forlade uden at gemme.

<h3 id="troubleshoot">
  Hvorfor er Rediger-indstillingen ikke tilgængelig?
</h3>

Du kan kun redigere gruppevisninger, som du selv har oprettet. Foruddefinerede gruppevisninger, såsom dem oprettet af administratorer eller defineret i Indstillinger og vedligeholdelse, kan ikke ændres. For at foretage ændringer:

1. Klik på **Opgave**-knappen (<i class="ph ph-dots-three-circle-vertical" aria-label="Opgavemenu" />) og vælg **Kopier**.

2. Gem den nye gruppevisning under et andet navn.

3. Rediger den kopierede gruppevisning efter behov.

## Slet en gruppevisning

Du kan kun slette gruppevisninger, du selv har oprettet. Foruddefinerede gruppevisninger kan ikke fjernes.

1. Klik på **Opgave**-knappen (<i class="ph ph-dots-three-circle-vertical" aria-label="Opgavemenu" />) i fanen **Oversigt**.

2. Vælg **Slet gruppevisning** fra menuen.

3. Bekræft sletningen i dialogboksen ved at vælge **Ja**.

[img1]: ../../../media/loc/en/diary/new-group-view.png


## Related topics

- [Lær om fanen Oversigt](/da/diary/learn/index#tabs.md)
- [Opret opfølgning for en medarbejder](/da/diary/learn/create-follow-up#associate.md)
