> ## Documentation Index
> Fetch the complete documentation index at: https://docs.superoffice.com/llms.txt
> Use this file to discover all available pages before exploring further.

# Opfølgninger du er inviteret til

> Visning af opfølgninger, du er inviteret til; Accepter eller afvis invitationer

Deltagere, der er blevet inviteret til en opfølgning, modtager en advarsel på toplinjen.

![Modtag invitationer -screenshot][img2]

<h2 id="accept">
  Accepter eller afvis invitationer
</h2>

* Klik på klokkeikonet i toplinjen for at se dine invitationer.
* Klik på linket i Notifikationer-panel for at åbne opfølgingen.
* Klik på **Accepter** eller **Afvis** for at svare på invitationen.

  For at se afviste møder, som du måske nu kan deltage i, skal du vælge **Vis invitationer, jeg har afvist** i bunden af **Notifikationer**-panelet.

[Læs mere om meddelelser.][1]

### Bemærkning

* Når du skal vise en opfølgning, som du ejer selv, har dialogboksen to ekstra knapper: **Accepter** og **Afvis** - indtil du svarer på invitationen.

* Hvis du først accepterer en invitation og derefter sletter opfølgningen fra dagbogen, opfattes det, som om du afviser den. Opfølgningen fjernes derefter fra dagbogen, og dit navn markeres med et rødt kryds i deltagerlisten.

* Hvis du accepterer en invitation og senere åbner dialogboksen **Opfølgning**, har du ikke adgang til at ændre andre oplysninger om den aktuelle opfølgning end dem, der er angivet i felterne **Prioritet**, **Udført** og **Alarm**. Hvad angår andre ændringer, er det eventuelt kun den, som har sendt invitationen, der har adgang til at foretage disse. Du kan ikke tilføje deltagere. Derfor er knappen **Tilføj** på fanen **Deltagere** deaktiveret.

* Hvis du tildeler en opfølgning til en anden bruger (skifter ejer), og modtageren afviser den, tildeles opfølgningen til dig igen.

* Hvis du lukker meddelelsespanelet uden at acceptere eller afvise invitationen, bliver opfølgningen liggende, og der vises et øjesymbol (<i class="ph ph-eye" aria-hidden="true" />) ved siden af dit navn i deltagerlisten, som angiver, at du har set den, men ikke taget stilling til den.

* Hvis du modtager en invitation til et tidspunkt, hvor du allerede er optaget, vises et udråbstegn (<i class="ph ph-warning" aria-label="Warning icon" />). Dette henleder din opmærksomhed på konflikten.

[1]: ../../../learn/basics/notifications#activity

[img2]: ../../../../media/loc/en/learn/core-notifications.png


## Related topics

- [Opfølgninger](/da/diary/learn/follow-ups.md)
- [Invitation af andre medarbejdere til en opfølgning](/da/diary/learn/invitation/index.md)
- [Tilføjelse af deltagere og ressourcer til opfølgninger](/da/diary/learn/invitation/add-attendee.md)
- [Generering af opfølgninger](/da/search-options/selection/learn/howto/generate-follow-ups.md)
- [Gentagelse af opfølgninger](/da/diary/learn/recurrence/index.md)
- [Oprettelse af kombinationsudvalg](/da/search-options/selection/learn/combine.md)
