> ## Documentation Index
> Fetch the complete documentation index at: https://docs.superoffice.com/llms.txt
> Use this file to discover all available pages before exploring further.

# Een persoon verplaatsen naar een ander bedrijf

> Een persoon naar een ander bedrijf verplaatsen of loskoppelen

<Note>
  Als uw gebruiker toegang wil hebben tot deze functie, moet de gebruiker tot een rol behoren die beschikt over het functionele recht **Kan entiteiten beheren (verplaatsen en samenvoegen)**.
</Note>

Gebruik deze optie wanneer een persoon van afdeling of bedrijf verandert, of als deze aan het verkeerde bedrijf was toegewezen. U kunt ook een persoon loskoppelen om de link met een bedrijf te verwijderen zonder deze te verplaatsen.

<Note>
  U kunt geen personen (SuperOffice-gebruikers) in uw eigen bedrijf verplaatsen.
</Note>

## Stappen

1. Open het dialoogvenster **Persoon verplaatsen**:

   * In het **scherm Persoon**: Klik op <i class="ph ph-dots-three-circle-vertical" aria-label="Taakknop" /> en selecteer **Personen beheren** > **Persoon verplaatsen** in het menu.

   * In het **scherm Bedrijf**: Ga naar het sectietabblad **Personen**, klik met de rechtermuisknop op een persoon en selecteer **Personen beheren** > **Persoon verplaatsen**.

2. Onder **Actie op persoon**, kies een van de volgende opties:

   * **Verplaatsen naar**: Kies het bedrijf waarnaar de persoon moet worden verplaatst door te typen of te selecteren uit de lijst.
   * **Verbinding verbreken**: Verwijdert de link tussen de persoon en het huidige bedrijf.

3. Onder **Actie op alle bestaande activiteiten en verkopen**, kies een van de volgende opties:

   * **Alles op \<company> laten**: selecteer deze optie als u niet wilt dat de activiteiten en verkopen samen met de gebruiker worden overgebracht, maar deze bij het huidige bedrijf wilt houden.
   * **Alles verplaatsen naar...**: Selecteer deze optie om alle activiteiten en verkopen over te brengen naar het nieuwe bedrijf.
   * **Alle activiteiten verplaatsen die beginnen na**: Selecteer deze optie om activiteiten en verkopen over te brengen die na een bepaalde datum aanvangen.

4. Klik op **Verplaatsen**. De persoon wordt verplaatst naar het geselecteerde bedrijf of losgekoppeld, en activiteiten worden bijgewerkt op basis van uw keuze.

![Dialoogvenster Persoon verplaatsen met opties voor het overzetten of loskoppelen van contactpersonen en het beheren van bestaande activiteiten en verkopen. -screenshot][img1]

[img1]: ../../../media/loc/en/contact/move-contact.png


## Related topics

- [Contactpersonen samenvoegen](/nl/contact/learn/merge-contacts.md)
- [Contactpersoon verwijderen](/nl/contact/learn/delete.md)
- [Verwijderde bedrijven en contactpersonen herstellen](/nl/learn/basics/deleting-elements#restore.md)
