> ## Documentation Index
> Fetch the complete documentation index at: https://docs.superoffice.com/llms.txt
> Use this file to discover all available pages before exploring further.

# Flytt en person til et annet firma

> Flytt en person til et annet firma

<Note>
  For å få tilgang til denne funksjonen må brukeren din tilhøre en rolle med funksjonsrettigheten **Kan administrere (flytte og slå sammen) enheter**.
</Note>

Bruk dette alternativet når en person bytter avdeling eller firma, eller hvis de ble tilknyttet feil firma. Alternativt kan du fjerne personens tilknytningen til et firma uten å flytte dem.

<Note>
  Du kan ikke flytte personer (SuperOffice-brukere) i ditt eget firma.
</Note>

## Trinn

1. Åpne dialogboksen **Flytt person**:

   * I **Person-bildet**: Klikk på <i class="ph ph-dots-three-circle-vertical" aria-label="Task button" />, og velg **Administrer personer** > **Flytt person** fra menyen.
   * I **Firma-bildet**: Gå til detaljkortet **Personer**, høyreklikk på en person, og velg **Administrer personer** > **Flytt person**.

2. Velg et av følgende alternativer under **Handling på person**:

   * **Flytt til:** Velg firmaet du vil flytte personen til ved å skrive eller velge fra listen.
   * **Koble fra:** Fjern personens tilknytning til det gjeldende firmaet.

3. Velg ett av følgende under **Handling på alle eksisterende aktiviteter og salg**:

   * **La alle bli igjen hos \[kildekontakt]:** Beholder eksisterende aktiviteter knyttet til kildekontakten.
   * **Flytt alle til \[målkontakt]:** Flytter alle aktiviteter og salg til målkontakten.
   * **Flytt alle aktiviteter fra og med \[dato]:** Flytter aktiviteter fra en spesifisert dato og fremover.

4. Klikk på **Flytt**. Personen flyttes til det valgte firmaet eller kobles fra, og aktiviteter oppdateres basert på valget ditt.

![Dialogboksen Flytt person med alternativer for overføring eller frakobling -screenshot][img1]

[img1]: ../../../media/loc/en/contact/move-contact.png


## Related topics

- [Slå sammen personer](/no/contact/learn/merge-contacts.md)
- [Slett person](/no/contact/learn/delete.md)
- [Gjenopprett slettede firmaer og personer](/no/learn/basics/deleting-elements#restore.md)
