> ## Documentation Index
> Fetch the complete documentation index at: https://docs.superoffice.com/llms.txt
> Use this file to discover all available pages before exploring further.

# Slette saksprioritet

> Slette saksprioritet

Du kan ikke slette en prioritet, men du kan sette statusen til **Slettet**, slik at den ikke lenger er tilgjengelig for brukere eller kunder.

<Tip>
  Hvis du vil vise slettede/inaktive prioriteter, merk av for **Vis slettede elementer** under listen av prioriteter.
</Tip>

## Trinn

1. Klikk på  **Saker** i navigatoren, og velg fanen **Prioriteter**.

2. Klikk på den prioriteten du ønsker å slette.

3. Merk av for **Slettet**.

4. Klikk på **Lagre**. Prioriteten vil ikke lenger være tilgjengelig for bruk.


## Related topics

- [Opprett prioritet](/no/request/admin/priority/create.md)
- [Opprett eskaleringsnivåer](/no/request/admin/priority/escalation-levels.md)
