Skip to main content
Denne funktion kræver en licens til Development Tools eller CRM Suite Core-planen.
  1. Gå til skærmbilledet Firma, Person eller Projekt, og vælg fanen ERP.
  2. Klik på Rediger.
  3. Klik på Afbryd. Dialogboksen Afbryd vises.
  4. Klik på Afbryd.
  5. Klik på Gem. Dataene synkroniseres ikke længere.