- Åbn skærmbilledet Projekt for det projekt, du vil slette.
-
Klik på Opgave-knappen () øverst til højre på projektkortet.
Vælg Slet i menuen.
Hvis muligheden Slet er nedtonet, har du ikke de nødvendige brugerrettigheder til at slette dette projekt. Du kan ikke slette projekter, der ikke tilhører dig, medmindre du har de rette tilladelser.
- I dialogboksen Slet projekt skal du kontrollere projektoplysningerne for at sikre, at du sletter det rigtige projekt.
- Klik på Ja for at bekræfte sletningen.
Slet et projekt og tilhørende data
Sådan sletter du et projekt og tilhørende data i SuperOffice
Relaterede emner
Slå sammen projekter