Fortrydelse af sletning
Hvis du sletter en forekomst eller en overskrift og senere beslutter, at du ikke vil fjerne den fra listen under Indstillinger og vedligeholdelse, kan du fortryde sletningen i Indstillinger og vedligeholdelse.- Åbne skærmbilledet Lister og vælge den ønskede liste fra dropdown-menuen i øverste venstre hjørne.
- Tjek Vis slettede forekomster og overskrifter.
- Dobbeltklik på den forekomst eller overskrift, du vil fortryde sletningen af (vises med rødt med gennemstregning).
-
Klik på knappen Gendan.
Denne knap er kun tilgængelig for slettede forekomster.
- Klik på Gem for at gemme ændringerne eller på Afbryd for at annullere dem. Hvis du gemmer dine ændringer, vises forekomsten eller overskriften igen på den relevante liste i SuperOffice CRM.