Denne funktion kræver en licens til Development Tools eller CRM Suite Core-planen.
Overvejelser
Før du tilpasser et layout, skal du afgøre, hvem de tiltænkte brugere er.- Hvad har de brug for lige ved hånden?
- Har de brug for alle standardfelter og faner, eller skal du fjerne noget?
- Har de brug for ekstra faner?
- Hvad er felternes logiske rækkefølge?
Du kan redigere standardlayoutet, men du kan ikke redigere standardindstillingerne for kontrol, og du kan ikke tildele layoutet til en brugergruppe eller type.
Rediger kortlayout
- Åbn Skærmdesigneren.
- Vælg øverst en skærm eller dialog, som du vil tilpasse.
- Vælg et layout i listen til venstre.
- Klik på under forhåndsvisningen.
- I skærmbilledet Rediger kortlayout, gennemgå fanerne på skærmen.
Gem, udgiv eller afbryd
Efter redigering af et layout skal du klikke på en af følgende knapper:Fortryd ændringer
Hvis du har brug for at vende tilbage til en tidligere version af skærmen, kan du få adgang til følgende muligheder fra knappen Opgave:- Nulstil til fabriksindstillinger: Denne mulighed annullerer alle ændringer og nulstiller layoutet til den standardversion, der leveres af SuperOffice.
- Gendan faner: Denne mulighed gendanner alle tidligere fjernede faner.
- Slet kladde: Denne mulighed annullerer alle ikke-gemte ændringer og nulstiller layoutet til den sidst udgivne version.
Slet layout
Når et brugergruppe-baseret layout slettes, ser brugerne i den gruppe standardlayoutet (systemlayoutet). For at slette et layout:- Vælg layoutet i listen Layout.
- Klik på Slet.