Aktivitetsovervågning (SAINT) kræver en Sales Premium eller Service Premium brugerplan eller Growth-planen.
Åbn SAINT-skærmbilledet
Før du udfører nogen af de følgende opgaver, skal du åbne skærmbilledet SAINT i Indstillinger og vedligeholdelse og vælge fanen Firma, Person eller Projekt.Redigering af statusbeskrivelse
Fanen Beskrivelse viser den beskrivelse, du indtastede, da du oprettede statussen.- Gå til statuslisten, og vælg den status, du vil redigere beskrivelsen for.
- Rediger teksten på fanen Beskrivelse.
Valg af standardopfølgningstype til status
Du kan knytte en opfølgningstype til en status. Når en bruger klikker midt på statuskortet, åbnes en opfølgning automatisk. Dette kan indeholde forhåndsudfyldt tekst, der forklarer, hvilken handling der skal udføres for firmaer, personer eller projekter med denne status. For at angive en standardopfølgningstype og beskrivelse skal du bruge fanen Opret opfølgning.- Vælg den ønskede status på statuslisten.
- Gå til fanen Opret opfølgning.
- Vælg en opfølgningstype fra rullelisten Type.
- Angiv den besked, der skal vises i dialogboksen for opfølgning.
Tilføj kriterier til en status
Hver status skal have mindst ét kriterium. Kriterierne bestemmer, hvilke firmaer, personer eller projekter statusen gælder for.- På statuslisten skal du vælge den ønskede status.
- Under kriterielisten skal du vælge Tilføj for at indsætte en ny række.
-
Vælg en kriterietype fra rullelisten.
- Angiv betingelsen (såsom Før, Efter eller Lig med), og indtast en værdi.
-
Gentag for at tilføje flere kriterier.
Du kan kun tilføje ét af hver kriterietype. Du kan f.eks. ikke tilføje kriteriet Postnr. to gange.
- Vælg Genopretter valgt statusovervågning for at anvende ændringerne.
Slet en statusovervågning
Du kan slette en status fra statusovervågningslisten. Slettede statusser kan gendannes senere.- På statuslisten skal du vælge den status, du vil slette.
- Klik på Slet nederst på listen.
Gendan en slettet statusovervågning
Du kan gendanne en tidligere slettet status og regenerere den.- Nederst på statuslisten skal du vælge Vis slettede.
-
Dobbeltklik på den status, du vil gendanne.
- I dialogboksen Statusovervågning skal du vælge Gendan og derefter vælge Gem. Statussen gendannes og vises med sort tekst på listen.
- Vælg Regenerer valgt statusovervågning for at opdatere den gendannede status.