Als uw gebruiker toegang wil hebben tot deze functie, moet de gebruiker tot een rol behoren die beschikt over het functionele recht Kan entiteiten beheren (verplaatsen en samenvoegen).
U kunt geen personen (SuperOffice-gebruikers) in uw eigen bedrijf verplaatsen.
Stappen
-
Open het dialoogvenster Persoon verplaatsen:
- In het scherm Persoon: Klik op en selecteer Personen beheren > Persoon verplaatsen in het menu.
- In het scherm Bedrijf: Ga naar het sectietabblad Personen, klik met de rechtermuisknop op een persoon en selecteer Personen beheren > Persoon verplaatsen.
-
Onder Actie op persoon, kies een van de volgende opties:
- Verplaatsen naar: Kies het bedrijf waarnaar de persoon moet worden verplaatst door te typen of te selecteren uit de lijst.
- Verbinding verbreken: Verwijdert de link tussen de persoon en het huidige bedrijf.
-
Onder Actie op alle bestaande activiteiten en verkopen, kies een van de volgende opties:
- Alles op <company> laten: selecteer deze optie als u niet wilt dat de activiteiten en verkopen samen met de gebruiker worden overgebracht, maar deze bij het huidige bedrijf wilt houden.
- Alles verplaatsen naar…: Selecteer deze optie om alle activiteiten en verkopen over te brengen naar het nieuwe bedrijf.
- Alle activiteiten verplaatsen die beginnen na: Selecteer deze optie om activiteiten en verkopen over te brengen die na een bepaalde datum aanvangen.
- Klik op Verplaatsen. De persoon wordt verplaatst naar het geselecteerde bedrijf of losgekoppeld, en activiteiten worden bijgewerkt op basis van uw keuze.
