Angre sletting
Hvis du har slettet en forekomst eller overskrift og ikke vil at den skal være fjernet fra listen i Innstillinger og vedlikehold likevel, kan du oppheve slettingen i Innstillinger og vedlikehold.- Åpne Lister-bildet og velg ønsket liste fra nedtrekksmenyen øverst til venstre.
- Merk av for Vis slettede forekomster og overskrifter.
- Dobbeltklikk på forekomsten eller overskriften du vil oppheve slettingen av (merket i rødt med gjennomstreking).
-
Klikk på Gjenopprett.
Denne knappen er bare tilgjengelig for slettede elementer.
- Klikk på Lagre for å lagre endringene, eller på Avbryt for å avvise dem. Hvis du lagrer endringene, vil forekomsten eller overskriften også vises i den aktuelle listen i SuperOffice CRM igjen.