Denne funksjonen krever en lisens for Development Tools eller CRM Suite Core-planen.
Viktige hensyn
Før du tilpasser en layout, bør du fastsette hvem de tiltenkte brukerne er.- Hva trenger de lett tilgang til?
- Trenger de alle standardfelter og faner, eller bør du fjerne noe?
- Trenger de flere faner?
- Hva er den logiske rekkefølgen på feltene?
Du kan redigere standardlayouten, men du kan ikke endre standardkontrollinnstillingene og du kan ikke tilordne layouten til en brukergruppe på nytt.
Rediger kortlayout
- Åpne Skjermdesigneren (i Innstillinger og vedlikehold).
- Velg en skjerm eller dialog øverst for å tilpasse.
- Velg Hovedkort.
- Velg en layout fra listen til venstre.
- Klikk under forhåndsvisningen.
- I skjermbildet Rediger kortlayout, gå gjennom fanene på skjermen.
Lagre, publiser eller avbryt
Etter å ha redigert en layout, klikk på en av følgende knapper:Angre endringer
Hvis du trenger å gå tilbake til en tidligere versjon av skjermbildet, har du tilgang til følgende alternativer fra Oppgave-knappen:- Tilbakestill fabrikkinnstillinger: Dette alternativet forkaster alle endringer og tilbakestiller layouten til standardversjonen levert av SuperOffice.
- Gjenopprett faner: Dette alternativet gjenoppretter alle tidligere fjernede faner.
- Slett utkast: Dette alternativet forkaster alle ulagrede endringer og tilbakestiller layouten til den sist publiserte versjonen.
Slett layout
Når en brukergruppebasert layout slettes, ser brukere i denne gruppen standard (system) layout. For å slette en layout:- Velg layouten fra Layouter-listen.
- Klikk Slett.