Skip to main content
Hvis du etter å ha sett på resultatene av utsendelsen oppdager at mange av e-postadressene har blitt returnert, betyr det at disse personene ikke har mottatt utsendelsen din. Etter at du har håndtert de returnerte e-postene, er det lurt å sende utsendelsen på nytt. Det er to måter du kan sende utsendelsen på nytt på.

Alternativ 1 - Last inn og send på nytt

Du kan laste inn utsendelsen igjen og sende den på nytt i fanen Utsendelser. Finn utsendelsen du vil sende på nytt ved å søke etter den, eller ved å gå gjennom fanen Nylige eller Alle. Nederst til høyre i utsendelsen kan du klikke på menyknappen. Her kan du velge Last inn og send på nytt. Du kan bruke menyknappen til å sende utsendelsen fra mappen på nytt -screenshot Når du klikker på Last inn og send på nytt, vil SuperOffice Marketing oppdatere mottakerne som ble brukt i den samme utsendelsen tidligere. Alle e-postadressene du har endret eller lagt til i utvalget du har brukt som mottakerliste, vil bli overskrevet. Systemet vil bare sende utsendelsen til de mottakerne som ikke har mottatt den ennå. Etter at utsendelsen er sendt, kan du gå inn i utsendelsen og se de nye resultatene i fanen Sammendrag og Mottakere.

Alternativ 2 - Send på nytt til valgte

  1. Start med å åpne utsendelsen du vil sende på nytt, og gå til fanen Mottakere.
  2. Filtrer mottakerlisten ved å bruke filterknappen nederst til høyre på bildet. Velg for eksempel mottakere med statusen Returnert og Sendt. Filtrere statusen til personene når du sender en utsendelse på nytt -screenshot
  3. Velg mottakerne du vil sende utsendelsen til på nytt ved å klikke på boksen i kolonnen lengst til venstre i mottakerlisten. Send utsendelse på nytt til valgte personer -screenshot
  4. Klikk på Handlinger-knappen og velg Send på nytt til valgte.
SuperOffice Marketing vil nå sende utsendelsen din til alle de valgte mottakerne.