Ångra borttagning
Om du tar bort en post eller rubrik och senare kommer fram till att du inte vill ta bort den från listan under Inställningar och underhåll kan du ångra borttagningen under Inställningar och underhåll.- Öppna fönstret Listor och välj önskad lista från rullgardinsmenyn längst upp till vänster.
- Markera Visa borttagna poster och rubriker.
- Dubbelklicka på den post eller rubrik du vill återställa (visas överstruken i rött).
-
Klicka på knappen Återställ.
Den här knappen är endast tillgänglig för borttagna objekt.
- Klicka på Spara för att spara ändringarna eller på Avbryt för att avvisa dem. Om du sparar ändringarna visas posten eller rubriken igen i de relevanta listorna i SuperOffice CRM.