- Klicka på Användare i navigatorn.
- Välj fliken Medarbetare.
-
Välj önskad användare i användarlistan.
- Användarens information visas i förhandsgranskningen till höger.
Redigera medarbetare
- Gör önskade ändringar
- Klicka på Spara.
Ta bort medarbetare
- Klicka på knappen Ta bort. Du kan inte ta bort ditt eget användarnamn, som du använde när du loggade in.
-
Markera ett alternativ i dialogrutan Ta bort användare. Klicka på ett alternativ för att visa en beskrivning av vad som händer när du tar bort användaren.
- Ta bort användarlicenser
- Markera medarbetaren som tidigare anställd
- Ta bort medarbetare [login ID]
- Ta bort medarbetare [login ID] och kontakt [full name]
De här alternativen är rangordnade efter effekt. - Klicka på OK.