- Öppna företaget i fönstret Företag. (Se Använd fönstret Sök.)
- Klicka på i det övre högra hörnet av företagskortet.
- Gör de nödvändiga ändringarna.
- Klicka på Spara för att spara ändringarna, eller klicka på Avbryt för att avvisa dem. Båda alternativen avslutar redigeringsläget. Om knappen Spara är nedtonad måste alla obligatoriska fält fyllas i innan du kan spara.
