- Klicka på knappen Uppgift () i det övre högra hörnet av företagskortet. Välj Ta bort från menyn.
- I dialogrutan Ta bort företag, klicka på Ja för att bekräfta att du vill ta bort företaget. Mer information finns under Ta bort poster i SuperOffice CRM.
Du kan återskapa företag och kontakter som har tagits bort av misstag, antingen av dig eller någon annan användare. Borttagna företag och kontakter behålls som standard i papperskorgen i 14 dagar. Därefter tas de bort permanent.