Aktivitetsövervakning (SAINT) kräver en Sales Premium eller Service Premium användarplan eller Growth-planen.
Öppna SAINT-skärmen
Innan du utför någon av följande uppgifter ska du öppna fönstret SAINT i Inställningar och underhåll och välja fliken Företag, Kontakt eller Projekt.Redigera statusbeskrivning
På fliken Beskrivning visas den beskrivning du angav när du skapade statusen.- Välj den status som du vill redigera beskrivningen för i statuslistan.
- Redigera texten på fliken Beskrivning.
Välja typ av standardhändelse för status
Du kan koppla en händelsetyp till en status. När en användare klickar i mitten av statuskortet öppnas en händelse automatiskt. Detta kan inkludera förifylld text som förklarar vilken åtgärd som ska vidtas för företag, kontakter eller projekt med denna status. För att ange en standardhändelsetyp och beskrivning, använd fliken Skapa händelse.- Välj önskad status i statuslistan.
- Gå till fliken Skapa händelse.
- Välj en händelsetyp från rullgardinsmenyn Typ.
- Ange meddelandet som ska visas i händelsedialogrutan.
Lägg till kriterier till en status
Varje status måste ha minst ett kriterium. Kriterierna avgör vilka företag, kontakter eller projekt som statusen gäller för.- I statuslistan väljer du önskad status.
- Under kriterielistan väljer du Lägg till för att infoga en ny rad.
-
Välj en kriterietyp från rullgardinsmenyn.
- Ange villkoret (som Före, Efter eller Lika med) och ange ett värde.
-
Upprepa för att lägga till fler kriterier.
Du kan bara lägga till ett av varje kriterietyp. Du kan till exempel inte lägga till kriteriet Postnummer två gånger.
- Välj Återskapar vald status för att tillämpa ändringarna.
Ta bort en statusövervakning
Du kan ta bort en status från statusövervakningslistan. Borttagna statusar kan återställas senare.- I statuslistan väljer du den status du vill ta bort.
- Klicka på Ta bort längst ned i listan.
Återställ en borttagen statusövervakning
Du kan återställa en tidigare borttagen status och regenerera den.- Längst ned i statuslistan väljer du Visa borttagna.
-
Dubbelklicka på den status som du vill återställa.
- I dialogrutan Statusövervakning väljer du Återställ och sedan Spara. Statusen återställs och visas med svart text i listan.
- Välj Regenerera vald statusövervakning för att uppdatera den återställda statusen.