Skip to main content
  1. Klik på Opgave-knappen () i øverste højre hjørne af firmakortet. Vælg Slet i menuen.
  2. I dialogboksen Slet firma skal du klikke på Ja for at bekræfte, at du vil slette firmaet. Yderligere oplysninger finder du under emnet Sletning af elementer i SuperOffice CRM.
Du kangendanne firmaer og personer, der er blevet slettet ved en fejl, enten af dig selv eller af en anden bruger. Slettede firmaer og personer gemmes som standard i 14 dage. Efter denne periode slettes de permanent.