Flet firmaer og kontaktpersoner
Hvis du finder duplikerede oplysninger, skal du flette dem så hurtigt som muligt for at sikre, at det er lettere at finde det rigtige firma og person. Du kan også flytte en person, hvis vedkommende er tilføjet på det forkerte firmakort. Dette er for at forhindre dubletter i fremtiden.Denne funktionalitet kræver brugerrettigheder, så kontakt din administrator for at få tilstrækkelige funktionelle rettigheder.
Slet firma og kontaktpersoner
Når du har tilføjet forkerte eller duplikerede oplysninger, kan det være en god ide at slette en kontaktperson. Der er flere måder at gøre dette på:- Slet et firma med tilhørende data
- Slet en person
- Massesletning af personer og/eller firmaer med valg
Hvorfor er knappen Slet deaktiveret (grå)?
Hvis knappen Slet er deaktiveret (lysegrå), betyder det, at du ikke har rettigheder til at slette netop dette element. Eksempler:- Du kan ikke slette en person, som også er ansat i et SuperOffice-firma.
- Du kan ikke slette opfølginger, dokumenter, salg, projekter m.m., som ikke tilhører dig, medmindre du har tilstrækkelige brugerrettigheder til at gøre det.
Gendannelse af slettede firmaer og personer
Når du har slettet noget, der ikke var beregnet til at blive slettet, for firmaer og personer, kan du stadig gendanne dem fra papirkurven. Dette gør det mindre skræmmende at slette, når du ved, at du stadig har en gendannelsesmulighed.
Slettede firmaer og personer gemmes som standard i 14 dage. Efter denne periode slettes de permanent.
Du har også mulighed for at gendanne andre brugeres slettede firmaer og personer, du skal blot sætte Vis slettede virksomheder for alle brugere TIL.
- Vælg Personlige indstillinger > Papirkurv.
- Vælg fanen Firma eller Person i dialogboksen. Firmaer og personer, som er blevet slettet af dig, bliver vist.
- Valgfrit: Vælg Vis slettede firmaer/personer for alle brugere. Dette alternativ kræver funktionelle rettigheder.
-
Vælg de firmaer eller personer, du vil gendanne.
- Gendannelse af et firma gendanner også alle de personer, der er knyttet til dette firma.
- Gendannelse af en person, hvor firmaet også er blevet slettet, gendanner firmaet og den valgte person.
- Klik på Gendan. Firmaerne og personerne gendannes i SuperOffice.
Slet og gendan sager
Sletning og gendannelse af sager fungerer på samme måde som ved firmaer og personer. For at slette en sag skal brugeren tilhøre en rolle med den funktionelle rettighed Serviceadministration eller Generel administrator. For at gendanne en slettet sag er det nok at have den funktionelle rettighed Redigere alle sager. Dette giver adgang til at se og gendanne alle slettede sager fra papirkurven.- Vælg Personlige indstillinger > Papirkurv.
- Vælg fanen Sager for at se slettede sager.
- Marker de sager, du vil gendanne.
- Klik Gendan. Sagerne gendannes i SuperOffice.
Knapper
- Du kan vælge, at denne dialogboks ikke skal vises, på følgende måde: Marker Vis ikke denne dialogboks igen nederst i dialogboksen til sletning.
- Du kan vælge, at denne dialogboks skal vises igen, på følgende måde: Gå til Personlige indstillinger > Præferencer > Funktioner, og sæt indstillingen Vis dialogboks for bekræftelse til Nej.
Når du sletter et firma, et udvalg eller et projekt, bliver du altid spurgt, om du virkelig vil slette dem, og du kan således ikke vælge Vis ikke denne dialogboks igen.