For at få adgang til denne funktion skal din bruger tilhøre en rolle med den funktionelle rettighed Serviceadministration eller Generel administrator.
Trin
- Åbn den sag, du vil slette.
- Klik på og vælg Slet.
- Bekræft, om du virkelig vil slette sagen, ved at klikke på Ja eller Nej.
Sagen slettes ikke straks fra databasen. Sagens status ændres til Slettet, så det er stadig muligt at åbne og redigere sagen. Sagen slettes permanent fra databasen efter 14 dage (systemindstilling). Du kan få adgang til den slettede sag i Papirkurven.