Trin
- Åbn sagen.
- Gå til fanen Meddelelser og klik på ved siden af den meddelelse, du vil opdele, og vælg Del meddelense.
- På skærmbilledet Del meddelelse skal du i feltet Titel angive et beskrivende navn for den nye sag.
- I feltet Kategori skal du vælge en kategori.
-
I rullemenuen Ejer skal du vælge en af følgende muligheder:
- Hvis du vil tildele sagen til en bestemt person, vælger du vedkommendes navn.
- (Automatisk tildelt): Systemet fordeler sagen i henhold til de gældende regler.
- (Ufordelt): Hvis du ikke tildeler sagen, bliver medlemmerne af den valgte kategori ansvarlige for den.
- I rullemenuen Prioritet kan du vælge mellem Lav, Middel og Høj, eller du kan angive, at systemet skal tildele prioritet automatisk ud fra eskaleringsniveauer.
-
I rullemenuen Adgangsniveau skal du vælge:
- Ekstern: Vælg denne, hvis kunden skal have adgang til sagen via kundecenteret.
- Intern: Vælg denne, hvis kunden ikke skal have adgang til sagen.
-
I rullemenuen Status skal du vælge en af følgende muligheder:
- Aktiv: Vælg denne, hvis sagen er under behandling.
- Afsluttet: Vælg denne, hvis sagen er færdigbehandlet.
- Udsat: Hvis sagsbehandlingen skal udsættes, vælg denne og angiv en dato. På denne dato sættes sagen automatisk til Aktiv igen.
- (Hvis relevant) Under Vælg de vedhæftninger, der skal flyttes til den nye sag, skal du vælge de vedhæftninger, der skal flyttes. Disse fjernes fra den oprindelige sag.
- Gå til fanen Meddelelser, og rediger meddelelsesteksterne for den eksisterende og den nye sag.
- Klik på OK. Meddelelsen opdeles, og den nye sag åbnes.