Slet en person fra skærmbilledet Person
- Gå til den ønskede person i skærmbilledet Person. (Se Brug skærmbilledet Søg.)
- Klik på i øverste højre hjørne af personkortet.
- Vælg Slet.
- I dialogboksen Slet person klikker du på Ja for at bekræfte.
Slet en person fra skærmbilledet Firma
- Gå til det ønskede firma på skærmbilledet Firma. (Se Brug skærmbilledet Søg.)
- Vælg detaljekortet Personer.
- Markér en eller flere personer, du vil slette.
- Klik på Slet nederst på detaljekortet Personer. Alternativt kan du højreklikke og vælge Slet.
- I dialogboksen Slet person klikker du på Ja for at bekræfte.
Du kangendanne firmaer og personer, der er blevet slettet ved en fejl, enten af dig selv eller af en anden bruger. Slettede firmaer og personer gemmes som standard i 14 dage. Efter denne periode slettes de permanent.