Skip to main content
Detaljekortet Personer i SuperOffice CRM giver brugerne mulighed for at se og administrere alle personer, der er knyttet til et specifikt firma. Denne fane hjælper brugerne med at holde styr på forholdene mellem firmaet og dets ansatte eller andre relevante personer. Ved at give en organiseret liste over alle tilknyttede personer, letter den adgang til personoplysninger, hvilket gør det nemt at opretholde detaljeret kommunikation. Detaljekortet Personer er kun tilgængelig på Firma-skærmen. Detaljekortet Personer i Firma-skærmen -screenshot

Kolonneoversigt for Personfanen

Detaljekortet Personer indeholder følgende kolonner for at vise nøgleinformation om hver person:
Du kan konfigurere kolonnerne under sektionsfanen til kun at vise de oplysninger, der interesserer dig.

Vis personer i Personfanen

  1. Gå til den relevante Firma-skærm.
  2. Klik på detaljekortet Personer for at se alle personer knyttet til firmaet.
  3. Dobbeltklik på en person i listen for at åbne Personskærmen for mere detaljeret information.

Inkluder fratrådte medarbejdere

For at inkludere personer, der er forladt firmaet, markér Fratrådt. Fratrådte medarbejdere vises i en anden farve på listen, samt i detaljekortet Projektmedlemmer i Projekt-skærmen og i medlemslisterne på Udvalgsskærmen.

Opret en ny person

  1. Klik på Tilføj for at oprette en ny person knyttet til firmaet.
  2. Udfyld de nødvendige oplysninger, og klik på Gem.

Rediger personinformation

  1. Dobbeltklik på den person, du ønsker at redigere.
  2. I Personkortet, foretag de ønskede ændringer.
  3. Klik på Gem for at bekræfte dine opdateringer.

Rediger personinteresser

  1. Dobbeltklik på personens navn for at åbne Personkortet.
  2. Gå til fanen Interesser for at opdatere interesser knyttet til personen.

Sammenflet eller flyt personer

Aktivér støtte for mellemnavne

Du kan aktivere brugen af mellemnavne i Indstillinger og vedligehold ved at følge disse trin:
  1. Gå til Indstillinger og vedligehold.
  2. Gå til Præference > Globale præferencer > Funktioner.
  3. Vælg Aktivér brug af mellemnavn.
Hvis denne præference er aktiveret, vil den første del af efternavnet blive brugt som mellemnavn (men sorteres ikke efter). Hvis ikke aktiveret, kan du indtaste et mellemnavn i Fornavn-feltet, som så vil blive betragtet som et andet fornavn.