For at få adgang til denne funktion skal din bruger tilhøre en rolle med den funktionelle rettighed Kan flytte elementer og lægge elementer sammen.
Du kan ikke flytte personer (SuperOffice-brugere) i dit eget firma.
Trin
-
Åbn dialogboksen Flyt personer:
- I skærmbilledet Person: Klik på Opgave-knappen () og vælg Vedligehold personer > Flyt person i menuen.
- I skærmbilledet Firma: Gå til detaljekortet Personer, højreklik på den person, du vil flytte, og vælg Vedligehold personer > Flyt person.
-
Under Handling på person vælger du et af følgende:
- Flyt til: Vælg det firma, personen skal flyttes til, ved at skrive eller vælge fra listen.
- Afbryd: Fjern personens tilknytning til det aktuelle firma.
-
Under Handling på alle eksisterende aktiviteter og salg, vælg en mulighed:
- Lad alle blive tilbage hos <company>: Vælg denne indstilling, hvis du ikke vil overføre aktiviteterne og salgene sammen med brugeren, men beholde dem hos det gældende firma.
- Flyt alle til …: Vælg denne indstilling for at overføre alle aktiviteter og salg til det nye firma.
- Flyt alle aktiviteter, der starter efter: Vælg dette alternativ for at overføre aktiviteter og salg, som starter efter en angivet dato.
- Klik på Flyt. Personen flyttes til det valgte firma eller afbrydes, og aktiviteter opdateres i henhold til dit valg.
