Rediger salg
- Åbn skærmbilledet Salg for det salg, du vil opdatere. Se Brug skærmbilledet Find.
- Klik på øverst til højre på salgskortet for at aktivere redigeringstilstand.
-
Foretag de nødvendige ændringer. Du kan skifte mellem faner, mens du er i redigeringstilstand.
- Felterne Samlet kostpris, Fortjeneste og Procent: Hvis du ændrer én værdi, opdateres de andre automatisk for at sikre konsistens.
- Ændring af fase: Opdatering af fasen justerer automatisk feltet Sandsynlighed. Du kan stadig ændre denne værdi manuelt, hvis nødvendigt. Hvis salgstypen er tilknyttet en salgsguide, markeres tidligere faser som fuldførte med et flueben.
-
Klik på Gem for at gemme ændringerne, eller klik på Afbryd for at fortryde dem. Begge handlinger afslutter redigeringstilstand.
Hvis knappen Gem er nedtonet, skal du sikre dig, at alle obligatoriske felter er udfyldt.
Markér et salg som udsat
Brug denne status, når f.eks. en kunde udskyder købsbeslutningen til en senere dato, f.eks. næste år.- Markér afkrydsningsfeltet Udsat i skærmbilledet Salg.
-
Udfyld følgende felter:
- Genåbningsdato: Datoen for, hvornår salget bør tages op igen.
- Årsag (udsat): En forklaring på, hvorfor salget ikke kan fortsætte lige nu.
- Klik på Gem. Dialogboksen Opfølging åbnes, så du kan planlægge et fremtidigt møde eller opkald for at følge op på salget.
Felterne Genåbningsdato og Årsag (udsat) erstatter feltet Næste aktivitet.
Markér et salg som solgt
- I rullemenuen Fase skal du vælge Solgt.
- Opdater feltet Dato (standard er dags dato) til den faktiske lukkedato, hvis den er anderledes.
-
Vælg Årsag til, hvorfor salget blev gennemført.
- Justér salgets Beløb, og opdater eventuelt de økonomiske detaljer i fanen Detaljer.
- Klik på Gem.
Markér et salg som tabt
- I rullemenuen Fase skal du vælge Tabt.
-
Vælg Årsag til, hvorfor salget gik tabt.
- Opdater andre relevante felter, hvis nødvendigt.
- Klik på Gem.
Slet et salg
- Åbn skærmbilledet Salg for det salg, du vil slette.
- Klik på Opgave-knappen () øverst til højre på salgskortet, og vælg Slet.
-
I dialogboksen Slet salg skal du gennemgå salgsoplysningerne for at sikre, at du sletter det korrekte salg. Dette kan ikke fortrydes.
Hvis muligheden Slet ikke er tilgængelig, har du muligvis ikke de nødvendige rettigheder til at slette salget. Du kan ikke slette salg, der tilhører andre, medmindre du har de relevante tilladelser.
- Klik på Ja for at bekræfte sletningen.