Voor deze functie is een licentie voor Development Tools of het CRM Suite Core-plan vereist.
Overwegingen
Voordat u een opmaak aanpast, moet u bepalen wie de beoogde gebruikers zijn.- Wat hebben zij direct binnen handbereik nodig?
- Hebben zij alle standaardvelden en tabbladen nodig, of moet u iets verwijderen?
- Hebben ze extra tabbladen nodig?
- Wat is de logische volgorde van de velden?
U kunt het standaardopmaak bewerken, maar u kunt de standaardinstellingen voor de besturingselementen niet bewerken en u kunt het opmaak niet opnieuw toewijzen aan een gebruikersgroep.
Kaartopmaak bewerken
- Open de Schermontwerper.
- Selecteer bovenaan een scherm of dialoogvenster dat u wilt aanpassen.
- Selecteer een opmaak in de lijst aan de linkerkant.
- Klik onder de voorbeeldweergave op .
- Werk door de tabbladen van het scherm in het scherm Kaartopmaak bewerken.
Opslaan, publiceren of annuleren
Nadat u een opmaak heeft bewerkt, klikt u op een van de volgende knoppen:Wijzigingen ongedaan maken
Als u moet terugkeren naar een eerdere versie van het scherm, kunt u de volgende opties openen vanuit de knop Taak:- Herstellen naar fabrieksinstellingen: Deze optie verwerpt alle wijzigingen en herstelt het opmaak naar de standaardversie die door SuperOffice wordt geleverd.
- Tabbladen herstellen: Deze optie herstelt alle eerder verwijderde tabbladen.
- Concept verwerpen: Deze optie verwerpt alle niet-opgeslagen wijzigingen en herstelt het opmaak naar de meest recent gepubliceerde versie.
Opmaak verwijderen
Wanneer een opmaak op basis van een gebruikersgroep wordt verwijderd, zien de gebruikers in die groep het standaard (systeem) opmaak. Om een opmaak te verwijderen:- Selecteer het opmaak in de Opmak-lijst.
- Klik op Verwijderen.