Voor deze functie is een licentie voor Development Tools of het CRM Suite Core-plan vereist.
- Ga naar het scherm Bedrijf, het scherm Persoon of het scherm Project en selecteer het tabblad ERP.
- Klik op Bewerken.
- Klik op Verbinding verbreken. Het dialoogvenster Verbinding verbreken wordt weergegeven.
- Klik op Verbinding verbreken.
- Klik op Opslaan. De gegevens worden niet langer gesynchroniseerd.