Nieuwe fase maken
- Ga naar in de bovenste balk en selecteer Kennisdatabase > Veelgestelde vragen.
- Klik op de knop Workflow. Het scherm Workflow weergeven wordt geopend.
- Klik op de knop Nieuwe fase. Het scherm Nieuwe fase wordt geopend.
- Voer in het veld Naam een herkenbare naam in voor de fase.
- Geef via de lijst Nieuwe fase plaatsen tussen aan waar in het proces u de nieuwe fase wilt tussenvoegen.
- Klik op OK. Het scherm Fase bewerken wordt geopend.
- Via de lijst Gebruiker selecteren selecteert u de naam van een gebruiker die toegang moet krijgen tot deze fase in de workflow.
- Selecteer het toegangsniveau voor deze gebruiker. U kunt kiezen uit de volgende opties:
- Mag verplaatsen: De gebruiker mag de workflowfase voor items wijzigen (publiceren of publicatie annuleren).
- Mag bewerken: de gebruiker mag items in Veelgestelde vragen bewerken.
- Volledige toegang: De gebruiker heeft alle rechten met betrekking tot de workflow.
- Klik op + om de gebruiker toe te voegen aan de lijst onder Gebruikerstoegang.
- Herhaal stap 7-9 om meer gebruikers toe te voegen.
- Klik op OK. De fase wordt gemaakt en is beschikbaar wanneer u items in Veelgestelde vragen publiceert.
Fase bewerken
U kunt zowel de naam van een fase wijzigen als de gebruikers die er toegang toe moeten krijgen.- Ga naar in de bovenste balk en selecteer Kennisdatabase > Veelgestelde vragen.
- Klik op de knop Workflow.
- Klik op de naam van de fase. Het scherm Fase bewerken wordt geopend.
- Bewerk zo nodig de naam.
- Geef aan welke gebruikers toegang moeten krijgen tot de fase:
- Als u gebruikers wilt toevoegen, volgt u de bovenstaande procedure.
- Als u gebruikers wilt verwijderen, selecteert u de betreffende gebruiker(s), klikt u op en selecteert u Toegang verwijderen voor geselecteerde gebruikers.
- Klik op OK. De wijzigingen worden opgeslagen.
Fase verwijderen
- Ga naar in de bovenste balk en selecteer Kennisdatabase > Veelgestelde vragen.
- Klik op de knop Workflow ().
- Klik op de naam van de fase. Het scherm Fase bewerken wordt geopend.
-
Klik op Verwijderen. Als de fase niet aan een item in Veelgestelde vragen is gekoppeld, wordt deze direct verwijderd.
u kunt de standaardfasen Niet-gepubliceerd en Gepubliceerd niet verwijderen.
- Als de fase wel aan items in Veelgestelde vragen is gekoppeld, selecteert u naar welke fase in de workflow deze items moeten worden verplaatst. Selecteer de gewenste fase in de keuzelijst Verplaatsen naar workflow.
- Klik op Verwijderen. De fase wordt verwijderd en gekoppelde items in Veelgestelde vragen worden verplaatst naar de geselecteerde fase.
Publiceren via workflow
- Open het item in Veelgestelde vragen.
- Om iets te wijzigen voorafgaand aan publicatie, volgt u de procedure bij Items in Veelgestelde vragen publiceren.
- Klik op de knop Naar voren verplaatsen in workflow totdat Gepubliceerd wordt weergegeven in het veld Workflowfase op het tabblad Details.