Skip to main content
  1. Open het scherm Project voor het project dat u wilt verwijderen.
  2. Klik op de Taak-knop () in de rechterbovenhoek van de projectkaart. Selecteer Verwijderen in het menu.
    Als de optie Verwijderen is uitgeschakeld, betekent dit dat u niet over de juiste gebruikersrechten beschikt om dit project te verwijderen. U kunt geen projecten verwijderen die niet van u zijn, tenzij u de juiste machtigingen hebt.
  3. Controleer in het dialoogvenster Project verwijderen de projectgegevens om er zeker van te zijn dat u het juiste project verwijdert.
  4. Klik op Ja om de verwijdering te bevestigen.

Gerelateerde onderwerpen

Projecten samenvoegen