Skip to main content
For å oppdatere, flytte eller slette en bruker (assosiert), må du først velge brukeren på fanen Brukere.
  1. Velg Brukere i navigatoren.
  2. Velg fanen Medarbeidere.
  3. Merk ønsket bruker i listen.
    • Brukerens informasjon vises i forhåndsvisningen til høyre.

Redigere medarbeider

  1. Gjør endringene.
  2. Klikk deretter på Lagre.

Slette medarbeider

  1. Klikk på Slett-knappen. Du kan ikke slette brukeren du er pålogget som.
  2. Merk av for ønsket alternativ i dialogboksen Fjern bruker.
    • Fjerne brukerlisenser
    • Merke medarbeider som tidligere ansatt
    • Slette medarbeider [login ID]
    • Slette medarbeider [login ID] og person [full name]
    Disse alternativene er rangert etter alvorlighetsgrad. Klikk på et alternativ for å vise en beskrivelse av hva som skjer når du sletter brukeren.
  3. Klikk på OK.