Skip to main content
For å gruppere kolleger sammen og gi dem tilgang til CRM-data basert på denne grupperingen, må du opprette en ny brukergruppe i SuperOffice og deretter tildele denne gruppen til kollegaene dine.

Opprette brukergrupper

  1. Gå til Innstillinger og vedlikehold.
  2. Velg Lister i navigatoren. Opprette brukergruppe -screenshot
  3. Velg Generelt - Brukergruppe i listen og klikk Legg til.
  4. Skriv inn informasjon i dialogboksen. Valgfritt, velg en eller flere sakskategorier for denne gruppen. Opprette brukergruppe -screenshot
  5. Klikk deretter på OK. Nå er den nye brukergruppen tilgjengelig i Bruker-dialogen. Brukere-bildet -screenshot

Slette brukergruppe

  1. Gå til listen Generelt - Brukergruppe, som beskrevet over.
  2. Klikk på navnet på ønsket brukergruppe.
  3. Klikk på Slett-knappen nederst i bildet.

Aktuelt innhold