- Gå til ønsket bedrift på Firma-skjermen. (Se Bruke Finn-skjermbildet.)
- Klikk på øverst til høyre på firmakortet.
- Gjør de nødvendige endringene.
- Klikk på Lagre for å lagre endringene, eller klikk på Avbryt for å forkaste dem. Begge handlinger avslutter redigeringsmodus. Hvis Lagre-knappen er nedtonet, må du sørge for at alle obligatoriske felt er fylt ut. Obligatoriske felt må være utfylt før du kan lagre.
