Skip to main content
  1. Klikk på Oppgave-knappen () øverst til høyre på firmakortet. Velg Slett fra menyen.
  2. I dialogboksen Slett firma klikker du på Ja for å bekrefte at du vil slette firmaet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Slette elementer i SuperOffice CRM.
Du kan gjenopprette firma og personer som er slettet ved en feiltakelse, enten av deg selv eller en annen bruker. Slettede firmaer og personer oppbevares som standard i papirkurven i 14 dager. Etter denne perioden slettes de permanent.