Slå sammen firma og personer
Hvis du finner duplisert informasjon, kan du slå dem sammen så snart som mulig for å sikre at det er lettere å finne riktig firma og person. Du kan også flytte en person hvis de er lagt til på feil firmakort. Dette er for å forhindre duplikater i fremtiden.Denne funksjonaliteten krever brukerrettigheter, så kontakt administrator for å få tilstrekkelige funksjonsrettigheter.
Slette firma og personer
Når du har lagt til feil eller duplisert informasjon, kan det være lurt å slette en person. Det er flere måter å gjøre dette på:- Slette et firma og tilknyttede data
- Slette en person
- Massesletting av personer og/eller firma med valg
Hvorfor er Slett-knappen deaktivert (grå)?
Hvis Slett-knappen er deaktivert (lys grå), betyr det at du ikke har rettigheter til å slette dette bestemte elementet. Eksempler:- Du kan ikke slette en person som også er ansatt i et SuperOffice-firma.
- Du kan ikke slette oppfølginger, dokumenter, salg, prosjekter og så videre som ikke tilhører deg, med mindre du har tilstrekkelige brukerrettigheter.
Gjenopprette slettede firma og personer
Når du har slettet noe som ikke var ment å bli slettet for firmaer og personer, kan du fortsatt gjenopprette dem fra papirkurven. Dette gjør det mindre skummelt å slette, når du vet at du fortsatt har et alternativ for gjenoppretting.
Slettede firma og personer oppbevares som standard i papirkurven i 14 dager. Etter denne perioden slettes de permanent.
Du har også muligheten til å gjenopprette andre brukeres slettede firma og personer, bare sett Vis slettede firma for alle brukere PÅ.
- Velg Personlige innstillinger > Papirkurv.
- I dialogboksen velger du fanen Firma eller Person. Firma og personer som ble slettet av deg, vises.
- Valgfritt: Velg Vis slettede firmaer/personer for alle brukere. Dette alternativet krever funksjonelle rettigheter.
-
Velg firmaene eller personene du vil gjenopprette.
- Gjenoppretting av et firma gjenoppretter også alle personene som er tilknyttet dette firmaet.
- Gjenoppretting av en person der firmaet også ble slettet, vil gjenopprette firmaet og den valgte personen.
- Klikk på Gjenopprett. Firmaene og personene gjenopprettes i SuperOffice.
Slette og gjenopprette saker
Sletting og gjenoppretting av saker fungerer på samme måte som for firma og personer. For å slette en sak må brukeren tilhøre en rolle med den funksjonelle rettigheten Service-administrasjon eller Generell administrator. For å gjenopprette en slettet sak er det tilstrekkelig å ha den funksjonelle rettigheten Redigere alle saker. Dette gir tilgang til å se og gjenopprette alle slettede saker fra papirkurven.- Velg Personlige innstillinger > Papirkurv.
- Velg fanen Saker for å se slettede saker.
- Merk de sakene du vil gjenopprette.
- Klikk Gjenopprett. Sakene blir gjenopprettet i SuperOffice.
Knapper
- Du kan velge at denne dialogboksen ikke skal vises, ved å: Merke av for Ikke vis denne dialogboksen igjen nederst i dialogboksen for sletting.
- Du kan aktivere denne dialogboksen igjen, ved å: Gå til Personlige innstillinger > Preferanser > Funksjoner og sette alternativetVis bekreftelsesdialogboks til Nei.
Når du sletter et firma, et utvalg eller et prosjekt, blir du alltid bedt om å bekrefte slettingen, og alternativet Ikke vis denne dialogboksen igjen er ikke tilgjengelig.