Skip to main content
For å få tilgang til denne funksjonen må brukeren din tilhøre en rolle med den funksjonelle rettigheten Service-administrasjon eller Generell administrator.
Generelt anbefales det ikke å slette en sak. Det kan imidlertid være nødvendig å slette en sak for å overholde firmaets retningslinjer for personvern. Alle meldinger og vedlegg/filer som er knyttet til saken, slettes også.

Trinn

  1. Åpne saken du vil slette.
  2. Klikk på og velg Slett.
  3. Bekreft om du virkelig vil slette saken, ved å klikke på Ja eller Nei.
På Saksskjermen lukkes fanen til den slettede saken, selv om den er festet.
Saken slettes ikke umiddelbart fra databasen. Statusen for saken settes til Slettet, slik at det fortsatt er mulig å åpne og redigere saken. Saken slettes permanent fra databasen etter 14 dager (systeminnstilling). Du kan få tilgang til den slettede saken i Papirkurven.