Trinn
- Åpne saken.
- Klikk på og velg Del. Dette åpner en dialogboks der du angir informasjon om den nye saken.
- I fanen Egenskaper for den nye saken fyller du inn de relevante feltene.
- I feltet Tittel angir du et beskrivende navn på saken.
- I feltet Kategori velger du en kategori for saken.
- I Prioritet-listen velger du mellom Lav, Medium og Høy, eller du kan la systemet tildele prioritet automatisk, basert på eskaleringsnivåer for ulike kontakter og firmaer.
-
I Tilgangsnivå-listen velger du ett av følgende alternativer:
- Ekstern: Velg dette hvis kunden skal ha tilgang til saken via SuperOffice Kundesenter.
- Internt: Velg dette hvis kunden ikke skal ha tilgang.
-
I Status-listen velger du ett av følgende alternativer:
- Åpen: Hvis saken er under arbeid.
- Avsluttet: Hvis saken er ferdigbehandlet.
- Utsatt: Hvis saken må utsettes, velger du dette alternativet og angir en dato. På denne datoen settes saken automatisk tilbake til Åpen.
- Velg fanen Meldinger, der du finner en liste over meldingene i saken. Her velger du meldingene du vil flytte til den nye saken.
- Klikk på OK. Saken deles.