Avslutte én sak
Etter at du har svart på saken, velger du Avsluttet i Status-feltet i sidepanelet Egenskaper for sak.Hvis en relasjonsregel gjelder for denne sakstypen, kan lukking være blokkert eller utløse ytterligere meldinger - for eksempel ved å forhindre lukking til alle underordnede saker er løst, eller ved å tilby å lukke relaterte saker og svare til deres kontakter.
Avslutte flere saker med masseredigering
Du kan raskt avslutte flere saker samtidig ved å sette Status-feltet til Avsluttet i dialogen for Masseredigering.-
Åpne listen over saker du vil oppdatere. Du kan bruke:
- Et lagret utvalg i Utvalgsbildet.
- Søkeresultater fra Finn saker-bildet.
- Saker-fanen (på et firma eller en person).
-
Åpne Masseredigering-dialogen:
- Utvalg: Klikk på og velg Masseredigering.
- Finn saker: Velg sakene, klikk på Oppgave-knappen nederst til venstre, og velg Masseredigering.
- Saksfane: Velg sakene, høyreklikk og velg Masseredigering.
-
I Masseredigering-dialogen:
- I kolonnen Felt, skriv inn eller velg Status.
- I kolonnen Handling, velg Velg én.
- I kolonnen Ny verdi, velg Avsluttet.
- Forsikre deg om at kun avmerkingsboksen ved Status er valgt.
Du kan også oppdatere andre felt om nødvendig, men vær forsiktig.
- Klikk på Oppdater.
-
Se gjennom oppsummeringen i Bekreft-dialogen. Her vises feltet som skal oppdateres og antall saker som berøres.
- Klikk Ja for å gjennomføre endringen. De valgte sakene er nå avsluttet.