Skip to main content
Flere steder i SuperOffice CRM gjør historikklisten det enkelt å få tilgang til de siste elementene du så på. Historikklisten inneholder firmaer, personer, salg, utvalg eller prosjekter du har jobbet med tidligere. Antall poster som vises i historikklisten, angis under Preferanser. Historikklisten kan brukes på ulike måter:
  • Direkte fra Navigator for å gå til ønsket firma, person, salg, prosjekt eller utvalg.
  • Fra dialogbokser som inneholder felt for firma, personer, salg og prosjekt, for eksempel Oppfølging og Dokument, for å knytte dem til oppfølgingen eller dokumentet.
Historikklisten viser oppføringer av én type, for eksempel bare firmaer. Nylig navigasjon dekker firmaer, personer, salg, utvalg, saker og dagboken. Hvis du vil gå tilbake til et sted du har jobbet med, bruker du Nylig navigasjon () på toppraden.

Bruke historikklisten i Navigator

  1. Klikk på ordet Firma, Person, Salg, Prosjekt eller Utvalg i navigatoren til venstre i vinduet. Et tomt felt vises øverst (dette brukes til hurtigsøk). Historikklisten vises nedenfor.
  2. Klikk på firmaet, personen, salget, prosjektet eller utvalget du vil vise.
Hvis du holder musepekeren over en post i historikklisten, vises en forhåndsvisning av posten.
For Salg og Saker åpnes posten eller utvalget du velger, i Salgsskjermen eller Saksskjermen. Søkefeltet i venstrepanelet viser også historikken din. På Saksskjermen viser historikken de fire standardlistene først. Dine nylige saker og utvalg følger, opptil antallet som er angitt i Historikklistens størrelse (maks 15).

Bruke historikklisten i dialogbokser

  1. Åpne den aktuelle dialogboksen.
  2. Klikk ved siden av firma-, person-, salg-, utvalg- eller prosjektfeltet. Dette henter frem historikklisten.
  3. Klikk på ønsket firma, person, salg, utvalg eller prosjekt for å koble til posten.
Du kan øke eller begrense antall linjer i historikklisten ved å gå til Personlige innstillinger > Innstillinger > Visuelle effekter > Historikklistens størrelse og angi nummeret du trenger (maks 15). Denne innstillingen påvirker ikke Nylig navigasjon.