For å få tilgang til denne funksjonen må brukeren din tilhøre en rolle med funksjonsrettigheten Kan administrere (flytte og slå sammen) enheter.
Du kan ikke flytte personer (SuperOffice-brukere) i ditt eget firma.
Trinn
-
Åpne dialogboksen Flytt person:
- I Person-bildet: Klikk på , og velg Administrer personer > Flytt person fra menyen.
- I Firma-bildet: Gå til detaljkortet Personer, høyreklikk på en person, og velg Administrer personer > Flytt person.
-
Velg et av følgende alternativer under Handling på person:
- Flytt til: Velg firmaet du vil flytte personen til ved å skrive eller velge fra listen.
- Koble fra: Fjern personens tilknytning til det gjeldende firmaet.
-
Velg ett av følgende under Handling på alle eksisterende aktiviteter og salg:
- La alle bli igjen hos [kildekontakt]: Beholder eksisterende aktiviteter knyttet til kildekontakten.
- Flytt alle til [målkontakt]: Flytter alle aktiviteter og salg til målkontakten.
- Flytt alle aktiviteter fra og med [dato]: Flytter aktiviteter fra en spesifisert dato og fremover.
- Klikk på Flytt. Personen flyttes til det valgte firmaet eller kobles fra, og aktiviteter oppdateres basert på valget ditt.
