- Gå til ønsket bedrift på Firma-skjermen. (Se Bruke Finn-skjermbildet.)
- Velg detaljkortet Personer.
- Dobbeltklikk på personen du ønsker å redigere.
- Klikk på øverst til høyre i personkortet.
- Gjør de nødvendige endringene.
- Klikk på Lagre for å lagre endringene, eller klikk på Avbryt for å forkaste dem. Begge handlingene avslutter redigeringstilstanden. Hvis Lagre-knappen er nedtonet, må du sørge for at alle obligatoriske felter er fylt ut. Obligatoriske felter må fylles ut før du kan lagre.
