Slik sletter du en person fra Person-bildet
- Gå til ønsket person på Person-skjermen. (Se Bruke Finn-skjermbildet.)
- Klikk på øverst til høyre på personkortet.
- Velg Slett.
- I dialogboksen Slett person klikker du på Ja for å bekrefte.
Slik sletter du en person fra Firma-bildet
- Gå til ønsket bedrift på Firma-skjermen. (Se Bruke Finn-skjermbildet.)
- Velg detaljkortet Personer.
- Marker én eller flere personer du vil slette.
- Klikk på Slett nederst på detaljkortet Personer. Alternativt kan du høyreklikke og velge Slett.
- I dialogboksen Slett person klikker du på Ja for å bekrefte.
Du kan gjenopprette firma og personer som er slettet ved en feiltakelse, enten av deg selv eller en annen bruker. Slettede firmaer og personer oppbevares som standard i papirkurven i 14 dager. Etter denne perioden slettes de permanent.