- Vælg Brugere i navigatoren.
- Vælg fanen Medarbejdere.
-
Marker den ønskede bruger på listen.
- Brugerens oplysninger vises i forhåndsvisningen til højre.
Rediger medarbejder
- Foretag dine ændringer.
- Klik på Gem.
Slet medarbejder
- Klik på knappen Slet. Du kan ikke slette brugeren, du er logget på som.
-
Marker den ønskede indstilling i dialogboksen Fjern bruger.
- Fjern brugerlicenser
- Marker medarbejder som tidligere ansat
- Slet medarbejder [login ID]
- Slet medarbejder [login ID] og person [full name]
Disse indstillinger rangeres efter alvorlighedsgrad. Klik på en indstilling for at se en beskrivelse af, hvad der sker, når du sletter brugeren. - Klik på OK.