Skip to main content
For at gruppere kolleger sammen og give dem adgang til CRM-data baseret på denne gruppering, skal du oprette en ny brugergruppe i SuperOffice og derefter tildele denne gruppe til dine kolleger.

Opret brugergruppe

  1. Gå til Indstillinger og vedligeholdelse.
  2. Vælg Lister i navigatoren. Opprette brukergruppe -screenshot
  3. Vælg Generelt - Brugergruppe fra listen og klik på Tilføj.
  4. Indtast oplysninger i dialogboksen. Valgfrit, vælg en eller flere sagskategorier for denne gruppen. Opprette brukergruppe -screenshot
  5. Klik på OK. Nu er den nye brugergruppe tilgængelig i Bruger-dialogen. Bruger-dialogen -screenshot

Sletning af brugergruppe

  1. Gå til listen Generelt - Brugergruppe som beskrevet ovenfor.
  2. Klik på navnet på den pågældende brugergruppe.
  3. Klik på knappen Slet nederst i skærmbilledet.