Denne funktion er ikke tilgængelig i CRM Suite Starter-planen.
- Vælg Roller i navigatoren.
- Vælg fanen Medarbejdere.
- Dobbeltklik på den rolle du vil redigere, på listen.
Redigering af en rolle
- I dialogboksen Opret ny rolle skal du ændre navnet på og beskrivelsen af rollen efter behov og derefter klikke på Gem.
- Rediger rollens rettigheder.
-
Gå til fanen Funktionelle rettigheder og rediger rollens funktionelle rettigheder.
- Du kan tilføje en rettighed ved at vælge en eller flere rettigheder i feltet Denne rolle kan IKKE og klikke på .
- Du fjerner en rettighed ved a vælge en eller flere rettigheder i feltet Denne rolle kan og klikke på .
Sletning af en rolle
Når du sletter en rolle, skal du flytte brugerne med denne rolle til en anden rolle. Du bør derfor sikre dig, at brugerne har den korrekte adgang i den rolle, du flytter dem til.Du kan ikke slette rollen for anonyme brugere eller systembrugeren (Brugerniveau 0).Du kan ikke fortryde sletningen af en rolle.
- Med rollen valgt, klik på Slet. Er knappen Slet deaktiveret (udtonet)? Det er ikke muligt at slette den rolle, du selv tilhører. Hvis der kun er én fane tilbage, kan du ikke slette den.
- I dialogboksen Slet rolle skal du klikke på ud for feltet Tildel alle brugere med denne rolle til og vælge en anden rolle for brugerne af den rolle du vil slette.
- Klik på Slet. Rollen fjernes fra listen.