Denne funktion er ikke tilgængelig i CRM Suite Starter-planen.
Trin
- Vælg Roller i navigatoren.
- Vælg fanen Medarbejdere.
- Vælg den ønskede rolle på listen Roller . Rettighederne for den valgte rolle vises under fanen Datarettigheder .
-
Klik på ud for den rettighed, du vil ændre, og vælg den ønskede rettighed.
C = Opret, R = Læs, U = Opdater, D = Slet Ændringerne gemmes automatisk.
Hvad betyder de forskellige kolonner under Data ejet af?
A = medarbejdere
På personkortet hentes feltet Vores kontakt altid fra firmakortet, som personen tilhører.